Pályázati tippek

Pályázatának benyújtása az első lépés a kívánt pozíció elnyeréséhez vállalatunknál, amellyel felkeltheti érdeklődésünket.
Pályázati anyagához a következők tartoznak: önéletrajz, motivációs levél, bizonyítványok és egyéb tetszőleges dokumentumok. Ügyeljen ezek teljességére és hiánytalan benyújtására.

Teljes pályázati dokumentumnak tekinthető végzős és kevés szakmai tapasztalattal rendelkező pályázóknál:

  • Motivációs levél
  • Végzettséget igazoló bizonyítvány

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a hiányos pályázati dokumentumok a pályázati folyamat elhúzódásához vezetnek, mivel a szakmai területeknek nincs lehetősége a pályázati anyag teljes körű kiértékelésére. Ha később sem továbbítja dokumentumait, akkor ez a folyamat befejezését vagyis lemondást von maga után. Mi történik ezután?

Ön benyújtotta hozzánk pályázatát és amennyiben megfelelőnek találjuk pályázatát, szeretnénk Önt személyesen is megismerni. 2 - 3 nappal a személyes beszélgetés után felhívjuk Önt és kap tőlünk visszajelzést. Ha Ön ezután hozzájárulását fejezi ki, akkor már csak a munkaszerződésére vonatkozó, esetlegesen még fennálló nyitott kérdéseket kell tisztáznunk. Utána már csak egy lépés jön: Üdvözöljük a Adval Tech csoportnál!